Kokeile kuukausi maksutta

Deletellä valoisampi loppuvuosi – tulos pysyi silti pakkasella

Yhtiö menetti asiakkaita ja markkinosuuksia kiristyneessä kilpailutilanteessa.

Yhtiö uskoo Puhdistuspalvelut- ja Kierrätyspalvelut-liiketoimintojen kysynnän toipuvan vähitellen vuonna 2021. Kuvassa vanhan tuulivoimalan purkutyömaa.

Kierrätys- ja ympäristöpalveluja tarjoavan Delete Groupin viime vuosi oli tappiollinen, vaikka tahti paranikin loppua kohden.

Konsernin liikevaihto oli tammi–joulukuussa 116,8 (133,7) miljoonaa euroa.  Tulos puolestaan rojahti laski edellisvuoden niukasta miinuksesta 4,1 miljoonaa euroa tappiolle. Vuoden viimeisellä neljänneksellä liikevaihto oli 32,4 miljoonaa euroa, mikä oli kolme prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna. Tulos jäi 1,1 miljoonaa euroa miinukselle.

Koko vuoden liikevaihdon 11 prosentin lasku johtui yhtiön tiedotteen mukaan pääasiassa teollisuuspuhdistussegmentin päivittäisten kunnossapitopalvelujen kysynnän laskusta koronaviruksen takia, lykkääntyneistä huoltoseisokeista ja jätemäärien vähenemisestä koronaviruksen takia.

Delete menetti myös asiakkaita vuoden aikana kiristyneen kilpailu- ja hinnoittelutilanteen takia sekä Kierrätyspalvelujen avainasiakkaan päätöksestä hoitaa jätteenkäsittelynsä itse.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Deletellä valoisampi loppuvuosi – tulos pysyi silti pakkasella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat