Kokeile kuukausi maksutta

Fisen Marita Mäkinen vaihtaa suunnittelun puolelle – ”Erittäin mielenkiintoista työtä riittää”

Fise oy:n nykyinen toimitusjohtaja Marita Mäkinen on nimitetty Ramboll Finlandiin korjausrakentamisen liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi 1.4.2021 alkaen.

Marita Mäkinen korostaa roolinsa mukaisesti pätevien toimijoiden merkitystä. Kuva: Anne Kurki

Marita luotsaa Rambollissa noin 130 henkilön vahvuista korjausrakentamisen suunnittelija- ja asiantuntijajoukkoa.

”Marita on näkemyksellinen korjausrakentamisen ja rakennetekniikan tuntija, jolla on laajat verkostot suomalaisella rakennusalalla. Hänen johdollaan kehitämme korjausrakentamisen palveluitamme ja tuomme entistä näkyvämmin toimintaamme rakennusten terveellisyyden kuten TerveTalo-palvelumme ja ympäristövastuun”, sanoo rakennetekniikasta vastaava sektorijohtaja Juha-Pekka Smolander Rambollilta.

”Korjausrakentamisen tavoitteena on tulevaisuudessa rakenteellisen kunnostamisen lisäksi tehdä rakennuksista energiatehokkaita ja vähähiilisiä vuoteen 2050 mennessä. Erittäin mielenkiintoista työtä siis riittää ja on mahtavaa päästä osaksi oppivaa organisaatiota uuteen merkitykselliseen tehtävään”, Marita Mäkinen kertoo tiedotteessa.

Hän huomauttaa, että Suomessa korjausrakentamisen osaaminen on noussut merkittävästi viime vuosina määrätietoisen kehitystyön ansiosta.

”Rambollin asiantuntijat ovat olleet aktiivisesti mukana valtakunnallisissa kehityshankkeissa ja Rambollissa on panostettu hienosti henkilökunnan kouluttamiseen ja pätevöittämiseen.”

Marita on valmistunut diplomi-insinööriksi rakennustekniikan koulutusohjelmasta Tampereen teknillisestä korkeakoulusta vuonna 1995.

Hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta rakennus-, lvi- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet myöntävän Fisen toimitusjohtajana. Marita on työskennellyt myös muun muassa lehtorina Hämeen ammattikorkeakoulussa ja noin 10 vuotta rakennesuunnittelijana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fisen Marita Mäkinen vaihtaa suunnittelun puolelle – ”Erittäin mielenkiintoista työtä riittää””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat