Kokeile kuukausi maksutta

Löytösen perhe järjestelee Betset-yhtiöiden omistuksen uusiksi

Urpo Löytönen jatkaa Betset-yhtiöiden hallituksen jäsenenä sekä Juha Löytönen ja Reijo Löytönen Betset-yhtiöiden palveluksessa.

Vuonna 1950 perustettu betonisten valmisosien valmistaja Betset saa uuden omistuksen, kun Urpo Löytönen lapsineen sekä Juha Löytönen ja Reijo Löytönen myyvät omistusosuutensa Hannu Löytöselle sekä tämän lapsille Mika, Tiina ja Olli Löytöselle.

Toimitusjohtaja Mika Löytösen mukaan osakekauppa virtaviivaistaa Betset-yhtiöiden toimintaa:

”Järjestely selkiyttää ja tehostaa Betset-yhtiöiden toimintaa ja kaikki osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä järjestelyyn. Jatkamme Betsetin kehittämistä kasvustrategiamme mukaisesti sekä uskomme vahvasti alan tulevaisuuteen ja pyrimme kasvattamaan Betsetistä yhä vahvemman toimijan toimialallemme”, Löytönen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Sen liikevaihto on noin 125 miljoonaa ja se työllistää noin 625 henkilöä.

Teollisuusneuvos Hannu Löytönen toimii Betset-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana, Mika Löytönen toimitusjohtajana, Tiina Löytönen markkinointipäällikkönä ja Olli Löytönen myyntipäällikkönä ja varatoimitusjohtajana.

Urpo Löytönen jatkaa Betset-yhtiöiden hallituksen jäsenenä sekä Juha Löytönen ja Reijo Löytönen Betset-yhtiöiden palveluksessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Löytösen perhe järjestelee Betset-yhtiöiden omistuksen uusiksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat