Miia Asikaisesta tuli Ralan kehitysjohtaja

DI Miia Asikainen on nimitetty Rakentamisen Laatu Rala ry:n kehitysjohtajaksi 1.1.2021 alkaen.

Miia Asikainen. Kuva: Rala

Uudessa roolissaan hän vastaa Ralan strategisten kehittämisohjelmien toimeenpanosta ja niihin liittyvistä yhteiskuntasuhteista. Tehtävä on uusi.

Asikaisella on Ralan tiedotteen mukaan vahva tausta sekä yksityisen että julkisen teollisuuden ja rakentamisen alueilta. Hän siirtyi nykyiseen tehtäväänsä Väylävirastosta, jossa hän työskenteli pitkään erilaisissa johto- ja kehittämistehtävissä, viimeksi Ratateknisen Oppimiskeskuksen käynnistäjänä ja ensimmäisenä toiminnanjohtajana.

Ennen Väylävirastoa Asikainen työskenteli pitkään UPM Kymmenellä erilaisissa laatu- ja kehittämistehtävissä.

”Ralassa käynnistyi uusi rakentamisen laadun ja vastuullisuuden edistämiseen tähtäävä strategiakausi vuoden alussa. Miian vahva tausta kehittämis-, edunvalvonta- ja vaikuttamistehtävissä antaa hänelle loistavat lähtökohdat johtaa uuden strategiamme toteuttamista”, Ralan toiminnanjohtaja Tuula Råman sanoo.

”Rakennusalalla tapahtuu tällä hetkellä paljon mielenkiintoisia asioita. Alan kehitystyötä viedään eteenpäin monella rintamalla. Rala tarjoaa näköalapaikan alan kehitykseen ja on upeaa olla osa ammattitaitoista organisaatiota sekä päästä vaikuttamaan rakennusalan laadun ja vastuullisuuden kehitykseen”, Asikainen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Miia Asikaisesta tuli Ralan kehitysjohtaja”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat