Kokeile kuukausi maksutta

NREP:n rahasto lihoi jo 900 miljoonaan – panostaa asumiseen, logistiikkaan ja toimitiloihin

Metsä Groupin ja Melan pääkonttorikiinteistö Espoon Tapiolasta oli rahaston ensimmäinen sijoitus Suomeen.

 

MREP-rahaston ensimmäinen sijoituskohde Suomessa löytyi Espoon Tapiolasta. (Kuva: Kuvatoimisto Kuvio oy)

Pohjoismainen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä NREP kertoo keränneensä 900 miljoonaa euroa uuteen pitkän aikavälin rahastoonsa, joka tekee siitä suurimman Pohjoismaisen core-plus -rahaston. NREP kohdistaa sijoituksiaan erityisesti asumiseen, moderniin logistiikkaan ja muihin toimitiloihin. Yhtiön tammikuussa hankkima Metsä Groupin ja Melan pääkonttorikiinteistö Espoon Tapiolasta oli rahaston ensimmäinen sijoitus Suomeen.

NREP:n sijoitusjohtajan ja osakkaan Jani Nokkasen mukaan sijoitus sopii hyvin uuden NREP Income+ -rahaston sijoitusstrategiaan:

”Haemme kohteita, jotka tuottavat pitkällä aikavälillä turvallista ja tasaista kassavirtaa, ja kyseinen kiinteistö on lähes täyteen vuokrattu pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla vakavaraisille vuokralaisille. Uuden rahaston avulla voimme toteuttaa strategisia tavoitteitamme kiinteistöalan eri sektoreilla”, Nokkanen toteaa tiedotteessa.

NREP Income+ -rahaston merkittävin tämänhetkinen sijoituskohde sijaitsee lähellä Osloa. Kyseessä on Pohjoismaiden edistynein, 27-metriä korkea ja yhteensä 84 000 neliömetrin kokoinen jakelukeskus, joka on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella vähittäiskauppa Coopille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NREP:n rahasto lihoi jo 900 miljoonaan – panostaa asumiseen, logistiikkaan ja toimitiloihin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat