Kokeile kuukausi maksutta

Tampereen Hämeenkatu saa ratikkapysäkit – valmista huhtikuun alussa

Tampereen Ratikan pysäkkikatokset toimittaa ja asentaa JCDecaux Finland, jolla on niihin mainosoikeus noin viidentoista vuoden sopimuskaudelle.

Tampereen Ratikka etenee aikataulussaan. Lähiviikkoina pysäkkikatokset asennetaan Hämeenkadulle.

Tampereen ratikkahanke ottaa taas yhden askeleen eteenpäin, kun Hämeenkadulla aloitetaan raitiovaunupysäkkikatosten asennukset.  Työt aloitetaan sunnuntaina 28.2. ja katosten on määrä olla valmiina huhtikuun alkuun mennessä.

Pysäkkikatokset asennetaan Tuulensuun, Keskustorin, Koskipuiston ja Rautatieaseman pysäkeille. Asennustyöt tehdään arkena ja osittain ajoradalla, mikä tuo tilapäistä haittaa joukkoliikenteelle, takseille ja huoltoajoille.

”Poistamme pysäkkilaiturien kiveykset viikolla 8. Tämän jälkeen kaivamme anturat esiin ja aloitamme katosten asennukset. Samalla teemme sähkö- ja tietoliikennekaapeloinnit sekä kytkennät. Teemme töitä pääosin toimistoaikana”, asennuksista vastaavan  JCDecauxin kehitys- ja tekninen johtaja Matti Viitala kertoo.

Tampereen Ratikan pysäkkikatokset toimittaa ja asentaa JCDecaux Finland, jolla on niihin mainosoikeus noin viidentoista vuoden sopimuskaudelle. Sopimus on solmittu Tampereen Raitiotien kanssa. Pysäkkikatosten kustannukset katetaan mainostuloilla. Katosten muotoilusta vastaa IDIS Design.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampereen Hämeenkatu saa ratikkapysäkit – valmista huhtikuun alussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat