Kansallis-yhtiöt saneeraa Otavamedian talon Pasilassa – hybriditiloja pk-yrityksille

Korjaushanke valmistuu tammikuussa 2022.

Triplan viereen saneerattavassa Ester1:ssä panostetaan hybridimalliseen työskentelyyn sopiviin tiloihin. (Kuva: Kansallis-yhtiöt)

Kauppakeskus Triplan vieressä sijaitseva, aikaisemmin Otavamedian toimistokäytössä ollut rakennus muuntuu moderniksi yrityskeskittymäksi. Projektin ensimmäisessä vaiheessa rakennuksen ei-kantavat sisäseinät ja talotekniikka on purettu kokonaan ja nyt tilalle rakennetaan uutta vastaavaa toimistotilaa.

Tammikuussa 2022 valmistuvassa hankkeessa noudatetaan LEED Gold -ympäristösertifikaatin ympäristötavoitteita.

”Rakennus täytti kaikki investointikriteerimme, joista tärkein on sijainti.  Rakennus itsessään mahdollistaa modernin ja ekologisen monitilatoimistorakentamisen, jolle on nyt suuri kysyntä”, kertoo turkulaisen Kansallis-yhtiöiden hankekehitysjohtaja Markus Palmroth.

Ester1:ksi nimetyn toimistotalon tilanhakuprosessi eroaa tavallisesta, sillä alustavan tilaratkaisun hintoineen voi laskea suoraan kohteen verkkosivuilla. Tarkka tarjous luvataan kahdessa päivässä ja lyhimmillään vuokrasopimuksen saa 12 kuukaudeksi.

Lisäksi vuokralainen voi valita kolmesta sisustusarkkitehdin suunnittelemasta teemasta mieleisensä. Tiloihin voidaan sisällyttää myös yrityksen brändi-ilmettä tukevia elementtejä kuten valomainoksia tai viherseiniä. Konseptin visuaalisesta ilmeestä vastaa kiinteistökehityksen konsultointiin erikoistunut Bolder Development.

Kansallis-yhtiöt on perheomisteinen kiinteistökehitys ja -sijoitusyhtiö. Toiminta on keskittynyt Turun keskustan ja Helsingin kantakaupungin alueelle. Tämän lisäksi yhtiöllä on omistuksia useilla muilla paikkakunnilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kansallis-yhtiöt saneeraa Otavamedian talon Pasilassa – hybriditiloja pk-yrityksille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat