Kysely: Koronatoimia kiristettiin työmailla – ”Työmaaporukka eristäytyy omaan kuplaan”

Rakennuslehden tuore lukijapaneelikysely kertoo koronaryppäiden vaikuttaneen työmaa-arkeen ja kaikkeen tekemiseen. Työntekijöille korona-aika ottaa koville: ”On tullut tunne, että kukaan ei huomaa työpanostani ja työlläni ei ole merkitystä.”.

 

Rakennustyömaiden koronaryppäitä on yritetty saada kuriin esimerkiksi testausta lisäämällä (Kuva: Seppo Mölsä)
Koronatoimia on tehostettu rakennusalalla alkuvuoden monien koronaryppäiden vuoksi. Näin voi päätellä Rakennuslehden tuoreesta lukijapaneelikyselystä. Lähes 40 prosenttia vastaajista kertoo, että koronatoimenpiteisiin on viime viikkoina kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kysely: Koronatoimia kiristettiin työmailla – ”Työmaaporukka eristäytyy omaan kuplaan””

Viimeisimmät näkökulmat