Lapti rakentaa ruotsalaisketjulle myymälän Savonlinnaan

Myymälätilat luovutetaan käyttäjälle keväällä 2022.

Arkistokuva Rusta-tavaratalosta Vantaalla. Kuva: Rio Gandara / HS

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa ruotsalaiselle tavarataloketju Rustale uuden myymälän Savonlinnaan. Noin 2400 neliömetrin kokoinen rakennus sijoittuu Savonlinnan keskustan itäpuolella sijaitsevalle Nojanmaan alueelle. Myymälätilan lisäksi rakennetaan myös ulkomyymälätilat.

Rakentaminen käynnistyy kevään 2021 aikana ja uudet tilat luovutetaan käyttäjälle keväällä 2022. Kaupassa tullaan myymään muun muassa sisustuksen, puutarhanhoidon ja remontoinnin tuotteita sekä päivittäistavaroita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa ruotsalaisketjulle myymälän Savonlinnaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat