Kokeile kuukausi maksutta

Nieminen jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana

Varapuheenjohtajina jatkavat ekonomi Olavi Merikanto, toimitusjohtaja Pertti Satopää ja toimitusjohtaja Harri Järvenpää.

Timo Nieminen on luotsannut Kiinteistöliittoa vuodesta 2018 lähtien.

Diplomi-insinööri Timo Nieminen jatkaa työtään Kiinteistöliiton puheenjohtajana. Valinta vahvistettiin viikonloppuna etäyhteyksin pidetyssä liittokokouksessa.

Varapuheenjohtajina jatkavat ekonomi Olavi Merikanto, toimitusjohtaja Pertti Satopää ja toimitusjohtaja Harri Järvenpää.

Kiinteistöliiton hallitukseen valittiin riskienhallintapäällikkö Janne Heiliö Kotkasta, kiinteistöjohtaja Seppo Kosola Turusta, TkT Juhana Heikonen Helsingistä, asuntosijoittaja Jouni Lehtinen Helsingistä, KTM Ulla Maija Lehtonen Helsingistä, varatuomari Vesa Lensu Jyväskylästä, maa- ja metsätieteen kandidaatti Paul Nouro Helsingistä, projektipäällikkö Anja Pujola Tampereelta sekä talouspäällikkö Hannu Sjöblom Espoosta ja johtaja Mika Vesterinen Helsingistä.

Hallituksessa jatkavat kaudella 2020-2022 toiminnanjohtaja Joonas Grönlund Lappeenrannasta, yrittäjä Pertti Jussila Raahesta, asianajaja Olavi Kailari Porvoosta, yrittäjä Jukka Kalliola Vaasasta, isännöitsijä Timo Lappalainen Pieksämäeltä, toimitusjohtaja Tapio Ojala Lahdesta, toimitusjohtaja Juhani Simpanen Kuopiosta, toimitusjohtaja Tuukka Tuomala Hämeenlinnasta, toimitusjohtaja Janne Tuominen Pirkkalasta ja toimitusjohtaja Mikko Vapanen Raumalta.

Kiinteistöliiton jäseninä on etupäässä asunto-osakeyhtiöitä. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuodet ja ylitti helmikuussa 30 000 rajan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nieminen jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat