Kokeile kuukausi maksutta

Sodexo ja Are yhteistyöhön – korona on tuonut tilausta entistä kattavammille kiinteistöpalveluille

Yhtiöt ovat tehneet vastaava yhteistyötä useiden asiakkaiden kanssa jo aiemmin.

Sodexo ja Are ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä ne tuovat kiinteistöalalle entistä kattavamman kokonaispalvelun. Sodexo tunnetaan Suomessa erityisesti ravintola-, siivous- ja aulapalvelujen tarjoajana ja Are puolestaan laajasta taloteknisestä osaamisestaan. Yritysten mukaan yhteistyölle on selkeä perusta, sillä palvelut nivoutuvat saumattomasti samaan kokonaisuuteen.

Tilojen turvallisuuden, viihtyisyyden ja ekologisuuden lisäksi tavoitteena on varmistaa niiden tehokas käyttö kattavan data-analyysin ja raportoinnin avulla. Näin asiakkaat ovat ajan tasalla kulloisestakin tilanteesta ja voivat reagoida mahdollisiin poikkeamiin nopeasti.

”Laatu ja joustavuus ovat kiinteistöalan palveluliiketoiminnan kulmakiviä ja tuotamme jo nyt Sodexon kanssa kokonaispalvelua useille asiakkaille. Heidän ei tarvitse enää keskittyä yksittäisten palveluiden hallinnointiin, vaan me pidämme huolta kiinteistön arvon säilymisestä ja loppukäyttäjien viihtyvyydestä”, toteaa Aren palvelut -toiminnon ylläpito- ja huoltopalveluiden johtaja Jyri Seppänen tiedotteessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sodexo ja Are yhteistyöhön – korona on tuonut tilausta entistä kattavammille kiinteistöpalveluille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat