Taloyhtiöiden urakoitsijat tekevät paljon osakkaiden remontteja, mutta menettelyyn sisältyy myös riskejä

Taloyhtiön remontti on hyvä tilaisuus osakkaan töille, mutta liikaa ei kannata maksaa.

Moni osakas teettää huoneistoon liittyviä remointteja samalla urakoitsijalla, joka tekee taloyhtiön korjauksia. Taloyhtiön on huolehdittava siitä, että osakas tekee omat sopimukset urakoitsijan kanssa. Kuva: Liisa Takala
Taloyhtiön putki- tai pelkät kylpyhuoneremontit tarjoavat osakkaille tilaisuuden teettää huoneistoremontteja, esimerkiksi muuttaa huonejärjestystä, uusia keittiö tai laajentaa kylpyhuonetta. Taloyhtiön ja osakkaan töiden väliset urakkarajat on sovittava tarkasti, ja osakkaan on varottava, ettei rakennusliike rahasta remontista ylihintaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taloyhtiöiden urakoitsijat tekevät paljon osakkaiden remontteja, mutta menettelyyn sisältyy myös riskejä”

Viimeisimmät näkökulmat