Vetrospacen virusvapaat tilat läpäisivät jenkkitestit – markkinat auki myös Kaliforniaan

Vetrospacen huoneissa pystytään erikoistekniikan avulla hävittämään kaikki haitalliset ilmanpuhtaudet ja myös virukset.

Virusvapaat huoneet ovat nyt selvittäneet kunnialla myös maanjäristystestit. (Kuva Vetrospace)

Kaarinan Littoisissa virusvapaita huoneita valmistavan Vetrospace oy:n huoneet ovat läpäisseet Yhdysvalloissa Clark Dynamics laboratorion tekemät maanjäristystestit korkeimmilla arvosanoilla. Sertifikaatti mahdollistaa yhtiön virusvapaiden huoneiden myynnin myös Los Angelesin alueelle, joka on aktiivista maanjäristysaluetta.

Vetrospace julkisti jo aiemmin tänä vuonna suuren tilauksen Yhdysvaltoihin, kun sikäläinen pankki tilasi suomalaisyritykseltä yli 200 erikoishuonetta.

Vetrospacen huoneissa pystytään erikoistekniikan avulla hävittämään kaikki haitalliset ilmanpuhtaudet ja virukset, myös korona-virus. Huoneissa käytettävä CME-tekniikka tuhoaa 99,9 prosenttia ilman ja pintojen epäpuhtauksista. Tutkimusten mukaan myös koronavirus tuhoutuu Vetrospacen huoneissa.

”Toimitamme huoneita jo eri puolille Yhdysvaltoja, nyt pääsemme markkinoille myös Los Angelesin ja Palo Alton alueella. Uskon, että tämä avaa meille entisestään Yhdysvaltojen vaativia markkinoita”, toimitusjohtaja Jouko Urpolahti kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vetrospacen virusvapaat tilat läpäisivät jenkkitestit – markkinat auki myös Kaliforniaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat