Kehä-ykkösellä alkaa taas siltaremontti – GRK Infra korjaa Mätäjoen sillan

Tien nykyiset päällystekerrokset eivät ole kestäneet suuria liikennemääriä odotusten mukaisesti.

Korjattava silta sijaitsee Vihdintien liittymän länsipuolella. Töiden ajaksi suljetaan kaksi länteen menevää ajokaistaa. (Kuva: Väylävirasto)

Väylävirasto aloittaa Kehä I:llä Helsingissä Mätäjoen ylittävän sillan korjaamisen maanantaina 3. toukokuuta.  Hieman Vihdintien liittymästä länteen sijaitsevan sillan pintarakenteet korjataan lännen suunnan ajokaistojen alueelta.

Korjaustöiden vuoksi puolet länteen kulkevista kaistoista on tilapäisesti poissa käytöstä, mikä aiheuttaa liikenteen ruuhkautumista. Työt kestävät neljä viikkoa ja valmistuvat toukokuun loppuun mennessä. Urakoitsijana on GRK Infra, joka vastasi myös Kehä I:n muutaman vuoden takaisista korjaustöistä.

”Sillat korjataan, koska tien nykyiset päällystekerrokset eivät ole kestäneet suuria liikennemääriä odotetusti. Korjaustöiden yhteydessä tien päällysteen paksuutta lisätään ja samalla korjataan viime talvena muutamasta kohdin vaurioitunut sillan vesieriste” kertoo hankkeen projektipäällikkö Jarmo Nirhamo Väylävirastosta.

Hän suositteleekin käyttämään vaihtoehtoisia ajoreittejä kehätien pahimpina ruuhka-aikoina.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kehä-ykkösellä alkaa taas siltaremontti – GRK Infra korjaa Mätäjoen sillan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat