Mittausgroup Holding osti kolme mittaus- ja konsultointiyritystä

Pirkanmaan Mittauspalvelu, Koillis Mittaus ja JT-Mittaus ovat siirtyneet uudelle omistajalle maaliskuun lopussa.

Rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja tarjoava MittausGroup Holding on Pirkanmaan Mittauspalvelun, Koillis Mittauksen ja JT-mittauksen omistajien sekä pääomasijoitusyhtiö Wedecon perustama yritys. Wedeco on mukana vähemmistöomistajana.

Yrityskauppa on jatkumoa yritysten viime vuosien aikana tehdylle tiiviille yhteistyölle. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli kuusi miljoonaa euroa ja henkilökuntaa niillä on yhteensä noin 60.

Pirkanmaan Mittauspalvelun toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan yrityskauppa vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille entistä laajemman palvelukokonaisuuden.

Hyvä kilpailukyky ja henkilöstön laaja-alainen osaaminen luovat hyvän pohjan kannattavalle orgaaniselle kasvulle, jota ollaan tarvittaessa valmiita vauhdittamaan uusilla yritysostoilla.

Tiuraniemen mukaan tavoitteena on vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaihin.

”Yritysten työntekijät jatkavat uudessa yrityksessä vanhoina työntekijöinä. Yrityskauppa ei vain turvaa työpaikkoja, vaan se mahdollistaa myös merkittävät lisärekrytoinnit. Kasvun ohella on tärkeää olla toimialansa paras myös henkilöstötyytyväisyydellä mitattuna”, Tiuraniemi sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mittausgroup Holding osti kolme mittaus- ja konsultointiyritystä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat