Rejlers Finlandille nimitettiin uusi toimitusjohtaja

Nykyinen toimitusjohtaja Seppo Sorri jättää yhtiön.

Mikko Vaahersalo. Kuva: Rejlers

Mikko Vaahersalo on nimitetty Rejlers Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi.

Rejlers Finland on lähes sadan miljoonan euron liikevaihdolla konsernin toiseksi suurin markkina-alue. Siinä työskentelee 1 000 työntekijää 21:ssä eri toimipaikassa.

Mikko Vaahersalosta tulee Rejlers-konsernin johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. toukokuuta 2021.

Mikko Vaahersalo siirtyy toimitusjohtajaksi Seppo Sorrin tilalle, joka viidentoista Rejlers Finland -toimitusjohtajavuoden jälkeen on aiemman tiedonannon mukaan päättänyt jättää yhtiön.

Mikko Vaahersalolla siirtyy toimeen Empower Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Vaahersalo on 42-vuotias diplomi-insinööri. Tiedotteen mukaan hänellä on kokemusta organisaatioiden ja yritysten menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä eri teknologia-alueilla ja markkinaolosuhteissa.

”Olemme iloisia, että Mikko Vaahersalo aloittaa Rejlers Finlandin uutena toimitusjohtajana. Mikko on nykyaikainen ja asiakaslähtöinen johtaja, jonka mielestä menestys perustuu aina yhteistyöhön. Hänellä on tarvittava tausta ja ominaisuudet, joilla kehittää Rejlers Finlandia tavoitteemme mukaisesti, kohti maan kirkkainta kärkeä teknologiakonsultoinnin alalla vuoteen 2025 mennessä”, Rejlers-konsernin toimitusjohtaja Viktor Svensson sanoo.

”Olen erittäin iloinen ja innostunut saamastani luottamuksesta luotsata historiallista Rejlers-yhtiötä kohti tulevaisuutta. Rejlersillä on vaikuttava ja laaja asiantuntijapalveluvalikoima sekä erittäin houkutteleva jatkuvaan oppimiseen perustuva sisäinen kulttuuri. Tämä muodostaa jatkossakin perustan paremmalle tuottavuudellemme, kasvullemme ja huippuosaamisellemme asiakastoimituksissamme”, Mikko Vaahersalo sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers Finlandille nimitettiin uusi toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat