Kokeile kuukausi maksutta

Sepänkadun siltatyöt alkavat Tampereella – liikenne kiertoteille loppukesään 2022

Sepänkadun ja Paasikivenkadun välinen kiertoliittymä poistuu siltatöiden ajaksi käytöstä, Myös Pirkankadun ja Satakunnankadun välinen osuus Sepänkadusta suljetaan liikenteeltä.

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt jatkuvat Tampereella nyt Sepänkadun siltatöiden takia. (Kuva: Raitiotieallianssi/Wille Nyyssönen)

Raitiotieallianssi aloittaa ensi maanantaina (3.5) Sepänkadun sillan purkutyöt ja niiden jälkeen uuden ylikulkusillan rakentamisen. Samalla Sepänkadun kautta kulkeva liikenne katkaistaan noin 15 kuukauden ajaksi. Lisäksi jalankulkuun ja pyöräilyyn tulee muutoksia.

Töiden aikana kulku ja huoltoajot Sepänkadun kiinteistöihin varmistetaan kaikissa työvaiheissa. Sepänkadun uusi silta valmistuu kesällä 2022, jolloin myös sillan kautta kulkeva liikenne palaa takaisin reitilleen.

Siltatöiden aikana länteen suuntaaville autoilijoille opastetaan Rantatunnelin lisäksi kiertoreitti Hämeenpuiston ja Paasikivenkadun kautta. Raitiotie- ja siltatöiden aikana Satakunnankatu ja Pirkankatu ovat liikennöitävissä, mutta Sepänkadun liittymäalueilla on raitiotietöiden aikana vaihtuvia liikennejärjestelyjä.

Idän suuntaan autoileville suositellaan Rantatunnelin käyttöä. Rantatunnelin vuosihuoltojen aikaisiin sulkuihin sekä mahdollisiin poikkeustilanteisiin varaudutaan varareiteillä, jotka opastetaan katuverkolle sekä idän että lännen suuntaan. Ajoreitti Paasikivenkadulta Ranta-Tampellan suuntaan on tarkoitettu Rantatunnelin poikkeustilanteisiin korkeiden kuljetusten varareitiksi.

Sepänkadun liikenteen sulkemisesta ja kiertoreiteistä muistutetaan opasteilla sekä kaupungin katualueella että sisääntuloteillä. Hatanpään valtatiellä jatkuvat raitiotietyöt ja niihin liittyvät liikennejärjestelyt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sepänkadun siltatyöt alkavat Tampereella – liikenne kiertoteille loppukesään 2022”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat