Kokeile kuukausi maksutta

YIT ostaa UMA Workspacen Suomen liiketoiminnan Technopolikselta

Kauppa vahvistaa YIT:n uutta toimitilakonseptia, jonka yhtiö lanseerasi tammikuussa.

YIT ostaa Technopoliksen vuonna 2016 perustaman UMA Workspacen Suomen liiketoiminnan. Kaupassa YIT:lle siirtyy kolme UMA Workspacen yhteiskäyttötilaa sekä kahdeksan työntekijää. UMA Workspace -tilat sijaitsevat Helsingissä Esplanadilla Akateemisen kirjakaupan yläkerrassa ja Kalasataman Teurastamolla sekä Espoossa Keilaniemen Accountor Towerissa.

YIT uskoo, että etätyön lisääntyminen ja tarve joustaviin tilaratkaisuihin ja sopimuksiin on tullut jäädäkseen. Siksi se lanseerasi tammikuussa uuden toimitilakonseptin nimeltä YIT Workery+, joka yhtiön mukaan sijoittuu perinteisen toimistovuokrauksen ja coworking-tilojen välimaastoon.

YIT:n toimitilakonseptissa asiakasyritys tekee sopimuksen haluamalleen työntekijämäärälle ja maksaa tilasta käytön mukaan. Lisämaksusta voi ostaa palveluita, esimerkiksi vuokrata ammattitason laitteilla varustetun studion webcasteja tai verkkokoulutuksia varten.

Konseptin ensimmäiset tilat avautuvat tänä keväänä Helsingin Vallilaan. UMA Workspacen liiketoiminnan ostaminen vahvistaa konseptia.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT ostaa UMA Workspacen Suomen liiketoiminnan Technopolikselta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat