LAK Real Estaten toimitusjohtaja jättää yhtiön

Kiinteistökehitysyhtiö LAK Real Estate oy:n (LAK) toimitusjohtaja Tommi Vaisalo on ilmoittanut siirtyvänsä pois yhtiön palveluksesta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

”Tommi Vaisalo on vienyt LAKia eteenpäin marraskuusta 2018. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Tommia vuosista yhtiön palveluksessa ja sitoutuneesta työstä LAKin hyväksi”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Kokkila sanoo tiedotteessa.

LAKin hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi 4. toukokuuta alkaen yhtiön rahoituksesta ja investoinneista vastaavan Ilkka Pitkäsen. Hän tuli yhtiön palvelukseen vasta helmikuussa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Pitkäsellä on takanaan pitkä työura talous- ja rahoitusjohdon sekä liikkeenjohdon tehtävissä. Ennen LAKiin tuloa hän toimi viimeksi SRV Yhtiöiden talousjohtajana. Tätä ennen hän työskennellyt Suomessa ja ulkomailla muun muassa Koneen, Metsäliiton, DNA:n ja Fiskarsin palveluksessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LAK Real Estaten toimitusjohtaja jättää yhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat