Noviassa alkaa syksyllä infra-alan kaksivuotinen jatkokoulutus

Koulutuksen suorittaneet voivat hakeutua sen jälkeen rakennusmestari- tai rakennusinsinööriopintoihin.

Arkistokuva.

Novia-ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä kaksivuotinen infra-alan jatkokoulutus. Koulutuspaketti on 120 opintopisteen laajuinen. Paikkoja koulutuksessa on yhteensä 70, joista 30 on ruotsinkieliseen opetukseen ja 40 suomenkieliseen.

Koulutus toteutetaan pääosin etäopintoina. Joka kuukausi on yksi pakollinen lähiopetusviikko, joka järjestetään Vaasassa.

Koulutuksen ensisijainen kohderyhmä ovat alalla jo olevat henkilöt, joilta puuttuu korkea-asteen tutkinto. Hakukelpoisia ovat kaikki ne, joilla on korkeakouluopinnot mahdollistava toisen asteen tutkinto suoritettuna. Kyseessä ei ole tutkintoon johtava koulutus, eikä opiskelu oikeuta opintotukeen. Koulutuksen suoritettuaan opiskelija voi hakeutua tutkintoon johtaviin rakennusmestari- tai rakennusinsinööriopintoihin.

Hakuaika koulutukseen päättyy 23.5. Hakijat haastatellaan toukokuun lopussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Noviassa alkaa syksyllä infra-alan kaksivuotinen jatkokoulutus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat