Kokeile kuukausi maksutta

Uponor nimitti uuden toimitusjohtajan

Uponorin hallitus on nimittänyt Michael Rauterkusin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 21. elokuuta.

Grohen pääjohtaja Michael Rauterkus tapaa innovaatioryhmänsä joka viikko, jotta voi tehdä tarvittavia päätöksiä riittävän nopeassa tahdissa. Kuva Liisa Takala.
Kuuntele juttu

Rauterkusilla on pitkä kokemus, laaja osaaminen ja hyvät verkostot toimialalta, sillä hän on viimeksi työskennellyt saksalaisen vesi- ja suihkutuotevalmistaja Grohe AG:n toimitusjohtajana vuosina 2015–2019. Tätä ennen hän toimi Grohella useissa tehtävissä vuodesta 2006 lähtien. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt muun muassa Hasbro Inc.:ssä, Levi Strauss & Co.:ssa sekä Kraft Jacobs Suchardilla (nykyisin Mondelez). Rakennuslehti haastatteli Rauterkusia kolmisen vuotta sitten hänen toimiessaan Grohen toimitusjohtajana.

”Olen todella tyytyväinen, että saamme Michael Rauterkusin johtamaan Uponoria yhtiön seuraavaan vaiheeseen, ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan. Hän on visionäärinen johtaja, jolla on vahva strateginen ote, ja hän tuntee toimialamme läpikohtaisin”, Uponorin hallituksen puheenjohtaja Annika Paasikivi kertoo tiedotteessa.

”Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään Uponorissa, joka on alansa johtava, ikoninen brändi ja vahva globaali yritys. Uponorin toimiala on minulle tärkeä, sillä vedenjakelu ja energiatehokkuus ovat suuressa roolissa ihmisten jokapäiväisessä elämässä”, Rauterkus sanoo.

Uponor ilmoitti helmikuussa, että sen nykyinen toimitusjohtaja Jyri Luomakoski jättää tehtävänsä 20. elokuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uponor nimitti uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat