Elisa Markula jättää Tikkurilan toimitusjohtajuuden – paikkaajaksi talousjohtaja Markus Melkko

Markula siirtyy kokonaan toiselle toimialalalle, mutta jatkaa Tikkurilan palveluksessa toistaiseksi varmistaen sujuvan siirtymän.

Tikkurilaa keväästä 2018 lähtien luotsannut toimitusjohtaja Elisa Markula jättää yhtiön. Päätös syntyi, kun PPG Industriesin Tikkurila kaikista osakkeista tekemä julkinen ostotarjous toteutui.

Markula siirtyy kokonaan toiselle toimialalalle Oriolan toimitusjohtajaksi, mutta jatkaa Tikkurilan palveluksessa toistaiseksi varmistaen sujuvan siirtymän. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty talousjohtaja Markus Melkko.

”Kiitän Elisaa hänen erittäin menestyksellisestä työstään Tikkurilan johdossa viimeisten vuosien aikana. Hänen johdollaan Tikkurila on toteuttanut päättäväisesti strategista toimintasuunnitelmaa tehokkuuden ja kasvun hakemiseksi. Arvostamme hänen vahvaa johtajuuttaan ja panostusta yhtiössä”, toteaa Tikkurilan hallituksen puheenjohtaja Jari Paasikivi tiedotteessa.

PPG Finland on PPG:n kokonaan omistama tytäryhtiö ja se omistaa 97,1 prosenttia kaikista Tikkurilan osakkeista ja äänistä.

Juttua päivitetty 14.6. klo 13.40 lisäämällä tieto Markus Melkon nimityksestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Elisa Markula jättää Tikkurilan toimitusjohtajuuden – paikkaajaksi talousjohtaja Markus Melkko”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat