Rauta- ja talotekniikkakauppa siivittävät Keskon myyntiä – yhtiöltä positiivinen tulosvaroitus

Yhtiö arvioi nyt kuluvan vuoden vertailukelpoisen liikevoiton nousevan 650-750 miljoonan euron haarukkaan. Aiempi ennuste oli 570-670 miljoonaa euroa.

k-rauta
K-Rautojen myynti on kasvanut ennakoitua enemmän myös kuluvana keväänä. (Kuva: Kesko)

Kesko nostaa vuoden 2021 tulosohjeistusta. Yhtiö arvioi nyt kuluvan vuoden vertailukelpoisen liikevoiton nousevan 650-750 miljoonan euron haarukkaan. Aiempi ennuste oli 570-670 miljoonaa euroa.

Tulosohjeistusta nostaa yhtiön tiedotteen mukaan ennakoitua parempi myynnin kasvu ja tuloskehitys erityisesti rakentamisen ja talotekniikan kaupassa.

”Kasvu rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä yritys- että kuluttaja-asiakaskaupassa on jatkunut ennakoitua vahvempana kaikissa toimintamaissa. Myös edelleen vahvistunut markkinakehitys sekä yleinen hintojen nousu vaikuttavat positiivisesti toimialan kehitykseen”, todetaan tiedotteessa.

Toimialan näkymät ovat loppuvuodelle muutoinkin aikaisempaa positiivisemmat.  Yhtiö julkistaa puolivuotiskatsauksensa heinäkuun lopulla. Vuonna 2020 Kesko teki vertailukelpoista liikevoittoa 554 miljoonaa euroa.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rauta- ja talotekniikkakauppa siivittävät Keskon myyntiä – yhtiöltä positiivinen tulosvaroitus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat