Skanskan Seppä vetämään SRV:n pk-seudun asuntorakentamista – Kim Jolkkonen jättää yhtiön

Seppä on vastannut Skanska Talonrakennuksessa pääkaupunkiseudun asuntotuotannon tulosyksiköstä.

SRV:n Asunnot pääkaupunkiseutu -yksikön uudeksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jorma Seppä.  Hän aloittaa tehtävässä 2. elokuuta ja siirtyy SRV:hen Skanska Talonrakennuksesta, jossa hän on vastannut niinikään pääkaupunkiseudun asuntotuotannon tulosyksiköstä.

Seppä on vuosien mittaan toiminut eri johto-, hankekehitys- ja projektikehitystehtävissä Skanska-konsernissa sekä Suomen että Pohjoismaiden organisaatioissa. Hänellä on työtaustaa myös Lujatalossa sekä Helsingin kaupungilla.

Seppä seuraa tehtävässään Kim Jolkkosta, joka jättää yhtiön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanskan Seppä vetämään SRV:n pk-seudun asuntorakentamista – Kim Jolkkonen jättää yhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat