Kokeile kuukausi maksutta

SRV rakentaa 129 asuntoa Kojamolle Pasilaan

Kohde valmistuu vuonna 2023.

Asunto Oy Helsingin Vihellys. Kuva: SRV.

SRV ja Kojamo ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Kojamolle rakennettavista vuokra-asunnoista Helsingin Pasilaan. Kohde on osa vuonna 2020 julkistettua 197 miljoonan euron yhteistyösopimusta, jossa SRV rakentaa vuokra-asuntoja Kojamolle. Sopimukseen sisältyvät neljä aiemmin julkistettua kohdetta ovat jo rakenteilla.

Asunto Oy Helsingin Höyrypilli ja Asunto Oy Helsingin Vihellys ovat 9- ja 6-kerroksiset asuintalot, joiden asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Rakentaminen aloitetaan elokuussa 2021, ja Höyrypilli valmistuu keväällä 2023, Vihellys syksyllä 2023. Molemmissa rakennuksissa on myös liiketiloja.

Höyrypilli ja Vihellys ovat SRV:n omakehitteisiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajille pääosin ennen rakentamisen aloittamista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa 129 asuntoa Kojamolle Pasilaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat