TA-Yhtiöt rakennuttaa uusia asumisoikeusasuntoja Nokian keskustaan

Seitsemänkerroksiseen taloon tulee yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntoja on yhteensä 39.

Kuva: Aihio Arkkitehdit Oy

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Nokian ydinkeskustaan osoitteeseen Poutuntie 2c kerrostalon, johon tulee 39 asumisoikeusasuntoa. Rakennus on osa Nokian kaupungin järjestämän suunnittelukilpailun voittanutta Helminauha-ehdotusta.

Kohteen rakennustyöt ovat käynnissä ja asukashaku on alkanut. Asunnot valmistuvat arviolta elokuun lopulla vuonna 2022. Seitsemänkerroksiseen taloon tulee yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Pienimmät asunnot ovat 37,5-neliöisiä saunattomia yksiöitä ja suurimmat 65,5-neliöisiä saunallisia kolmioita.

Kohteen urakoitsijana toimii Hartela Länsi-Suomi Oy. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Aihio Arkkitehdit Oy.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “TA-Yhtiöt rakennuttaa uusia asumisoikeusasuntoja Nokian keskustaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat