Tanssin talon paikallavalurunko tehtiin tuplapaksuksi – silti julkisivun on tarkoitus ”leijua” ilmassa

Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan Kaapelitehtaan yhteyteen toteutettava hanke ei ole päästänyt rakentajiaan helpolla.

Tanssin talon itäiseen julkisivuun asennettiin muutama corten-elementti rakennusvalvonnan mallikatselmusta varten. Elementtien varsinaiset asennukset alkavat myöhemmin kesällä ja syksyllä. Kuva: Jussi Helttunen
Tanssitaiteelle omistetun näyttämön perustamisesta esitettiin Suomessa ajatuksia jo niinkin varhain kuin 1930-luvulla. Varsinaisesti hanke sai kuitenkin kunnolla tuulta alleen vasta 2010-luvulla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tanssin talon paikallavalurunko tehtiin tuplapaksuksi – silti julkisivun on tarkoitus ”leijua” ilmassa”

Viimeisimmät näkökulmat