Betset investoi 1,6 miljoonaa euroa Vierumäen tehtaaseen

Betsetin Vierumäen tehtaan uusi betoniasema otetaan käyttöön heinäkuussa 2021.

Kuva: Betset

Betonialan yritys Betset tekee 1,6 miljoonan euron investoinnin rakentamalla uuden betoniaseman Vierumäen tehtaalleen. Uusi asema otetaan käyttöön heinäkuussa 2021. Se varmistaa elementtituotannon kapasiteetin kasvattamisen ja laadun parantamisen.

”Uudella ja tehokkaammalla betoniasemalla valuprosessit nopeutuvat ja betonin laatu paranee. Kiviaineksen lämmitysjärjestelmän uudistamisella pienennämme merkittävästi hiilijalanjälkeämme. Investoinnilla on myös suuret vaikutukset työympäristöön, kun hallitiloihin ja betoniaseman ohjaamoon ei kerry pölyä, ja turvallisuus paranee pienentyneiden häiriöiden vuoksi”, sanoo Vierumäen tehdaspäällikkö Manu Björninen tiedotteessa.

Betset valmistaa Vierumäellä muun muassa seinä- ja runkotuotteita, pilareita ja palkkeja, hissikuiluelementtejä sekä ontelo-, kuori- ja TT-laattoja. Tehdas on toiminut Vierumäellä 1970-luvun alkupuolelta alkaen ja Betsetin omistuksessa se on ollut vuodesta 2016. Tehdas työllistää 100 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betset investoi 1,6 miljoonaa euroa Vierumäen tehtaaseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat