Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Asunnot rakennuttaa Tapiolaan 63 uutta asuntoa

Suvikummuntie 1 on Espoon asunnoille lähes 13 miljoonan euron investointi.

Espoon Asunnot Oy ja TNRak Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen yhdeksänkerroksisen pistetalon rakentamisesta Espoon Tapiolaan. Rakennustyöt alkavat elokuussa 2021 ja 63 asunnon kerrostalo osoitteeseen Suvikummuntie 1 E valmistuu keväällä 2023.

”Nyt allekirjoittamamme urakkasopimus on samalla yhteistyön käynnistys TNRak Oy:n kanssa. Yritys on meille uusi kumppani, mutta sen edustajat aiemmsita hankkeista tuttuja”, kertoo Espoon asuntojen rakennuttamisjohtaja Pirjo Räihä tiedotteessa.

Yksiportaisen kerrostalon asuntojen koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 69,5-neliöiseen kolmioon ja niiden keskipinta-ala on 49,7 neliötä. Suvikummuntie 1 on Espoon asunnoille lähes 13 miljoonan euron investointi, joka toteutetaan ARA:n 40 vuoden pitkällä korkotuella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Asunnot rakennuttaa Tapiolaan 63 uutta asuntoa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat