Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus myy asuntokohteen Asuntoyhtymälle Oulussa

Kohde on Pohjola Rakennuksen ensimmäinen talo Ahjo-Kalevan korttelissa Karjasillalla.

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat allekirjoittaneet osakekaupat Oulun Karjasillalle rakennettavasta kerrostalohankkeesta. Kauppa pitää sisällään 84 asunnon ja 14 autopaikan kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on yhteensä 2618,5 neliömetriä.

Asunto Oy Oulun Hiillos sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Tontti siirtyi marraskuussa Pohjola Rakennuksen haltuun.

Kohde valmistuu arvioidusti loppuvuodesta 2022 ja se on Ensimmäinen Pohjola Rakennuksen talo Ahjo-Kalevan korttelissa. Tontilla sijaitsi aiemmin sanomalehti Kalevan toimitalo, joka purettiin vuosina 2016–2018 asuntorakentamisen tieltä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus myy asuntokohteen Asuntoyhtymälle Oulussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat