Kokeile kuukausi maksutta

Harvia ostaa Sauna-Eroxin – lisää löylyä kiuaskivi-bisnekseen

Ostettujen yhtiöiden konsolidoitu liikevaihto oli noin 3,2 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Sauna-Eroxilla on yli 30 vuoden kokemus eri kivilaaduista, niiden lämpökestävyydestä ja kiuaskäytöstä. (Kuva: Harvia)

Kiukaista tunnettu Harvia on allekirjoittanut ja toteuttanut sopimuksen Sauna-Eurox Oy:n ostosta. Sen mukaan osapuolet kehittävät ja kasvattavat yhdessä kiuaskivien liiketoimintaa. Samalla Harvia ostaa myös Sauna-Euroxin sisaryhtiön Parhaat Löylyt Oy:n.

Luvialla vuodesta 1991 lähtien toiminut Sauna-Eurox on yksi maailman suurimpia turvallisten ja kestävien kiuaskivien toimittajista. Yhtiöllä on yli 30 vuoden kokemus eri kivilaaduista, niiden lämpökestävyydestä ja kiuaskäytöstä. Se hankkii kiviä Suomesta vastuullisista lähteistä ja raaka-aineet ovat usein rakennusteollisuuteen liittyvän suuremman kiviaineksen arvokkaita sivuvirtoja.

Ostettujen yhtiöiden konsolidoitu liikevaihto oli noin 3,2 miljoonaa euroa vuonna 2020. Molempien toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Luvialla nykyisellä henkilökunnalla. Yritysten toimitusjohtajana jatkaa Vesa Rintala.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Harvia ostaa Sauna-Eroxin – lisää löylyä kiuaskivi-bisnekseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat