Logicenters aikoo kehittää logistiikkakeskuksen Nurmijärvelle

Logicenters on hankkinut Nurmijärven Ilvesvuoresta 51000 neliömetrin suuruisen tontin, jolle se aikoo kehittää 29000 neliömetrin logistiikkakiinteistön.

Kiinteistön on määrä valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä. Nurmijärvelle rakennettava logistiikkakeskus on Logicentersin neljäs merkittävä investointi Suomen kasvukeskuksien lähialueille viimeisen parin vuoden aikana.

Tuleva logistiikkakiinteistö mahdollistaa jopa kolmen vuokralaisen samanaikaisen käytön. Logistiikkakeskuksessa panostetaan kestävään kehitykseen ja kiinteistöön toteutetaan sekä maalämpöä että aurinkopaneeleja.

Nurmijärvi sijaitsee strategisesti merkittävällä alueella lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja suurimpia moottoriteitä. Alueella toimii jo muun muassa DB Schenkerin kaltaisia yrityksiä, ja sijainti tarjoaa hyvät liikenneyhteydet sekä Helsinkiin että Tampereelle.

”Alue on strategisesti tärkeä maantieteellisen sijaintinsa ja hyvien liikenneyhteyksiensä vuoksi”, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Logicenters aikoo kehittää logistiikkakeskuksen Nurmijärvelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat