Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus myi Osnakodeille kerrostalohankkeen Oulussa

Pohjola Rakennus oy Suomi on myynyt Oulun Välivainiolle tulevan kerrostalohankkeen Oulun Moniasunnot oy:lle.

Kuva: Pohjola Rakennus

Asunnot valmistuvat Osnakodeille. Se on asumisen kokonaispalveluja tuottava yhteisö, jonka muodostavat Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry, Oulun Moniasunnot oy ja Oulun Perusisännät oy.

Kauppa pitää sisällään Asunto oy Oulun Sisu -nimisen kerrostalokohteen, jossa on 54 asuntoa ja jonka huoneistopinta-ala on 2309,5 neliömetriä.

Kohde sijaitsee rauhallisessa pientalovaltaisessa Välivainiossa. Välivainio on osa Oulun kaupungin Alppilan Bulevardi -kehityshanketta. Alueen on tarkoitus rakentua vaiheittain vuosina 2020–2026.

Alppilan Bulevardista on tarkoitus kehittyä tiivis ja monipuolinen uusi osa kantakaupunkia. Alueen sijainti keskustan ja Linnanmaan kampuksen välillä tarjoaa saavutettavuudeltaan erinomaisen sijainnin myös Asunto oy Oulun Sisulle. Oulun kaupungin hankkeessa on myös varauduttu muun muassa raitiotien rakentamiseen.

Osnakodeille Välivainolle rakentuva vuokra-asuntokohde on merkittävä lisäys kohtuuhintaiseen asuntotarjontaan Oulussa. ”Kohteen valmistumisen myötä pystymme tarjoamaan sekä uusia nuorisoasuntoja että tavanomaisia vuokra-asuntoja kehittyvän kaupunkirakenteen ytimeen kohtuullisella vuokratasolla”, Oulun Moniasuntojen toimitusjohtaja Jaakko Ruokola sanoo tiedotteessa.

Pohjola Rakennukselta on tulossa Välivainiolle kaikkiaan noin 200 uutta kotia, joista osa valmistui joulukuussa 2020 ja seuraavat syyskuussa 2021.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus myi Osnakodeille kerrostalohankkeen Oulussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat