Simap nimitti uuden toimitusjohtajan

Kimmo Issakainen on valittu Simapin toimitusjohtajaksi.

Kimmo Issakainen aloitti uudessa tehtävässään elokuun alussa. Kuva: Petri Jauhiainen.

Huonekohtaisen lämmityksen säätöjärjestelmiä kerrostaloihin kehittävän Simapin johtaja on koulutukseltaan LVI-insinööri. Issakainen on toiminut pitkään johto- ja esimiestehtävissä sekä myynnin ja kansainvälisten tehtävien parissa talotekniikka-alalla ja valmistavassa teollisuudessa.

Yhtiön kehittämä järjestelmä perustuu suomalaiseen innovaatioon, jossa älytermostaatteja ohjataan huonekohtaisesti radioteknologialla. Simap tähtää ratkaisullaan kansainväliseen kasvuun ja Suomen lisäksi Pohjois-Euroopan markkinoille.

”Simapin tarina etenee suunnitelman mukaisesti. Vuosi sitten yhtiön omistuspohjaa laajennettiin, ja päätimme keskittyä huonekohtaisen lämmityksen säädön ratkaisuihin sekä kumppanuuksien rakentamiseen teknologiayritysten ja lämpöenergian tuottajien kanssa. Uskomme, että meillä selvä teknologinen etumatka kilpailijoihin. Mittausdatan kumuloituessa pystymme ohjaamaan lämmitystä koko ajan tarkemmin”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Henri Juva kertoo.

Issakainen ottaa tehtäväkseen Simapin markkina-aseman ja tunnettuuden vahvistamisen Suomessa ja valituissa vientimaissa.

Heinäkuussa tapahtuneen nimityksen jälkeen Issakainen on perehtynyt SiMAP-teknologiaan ja aloitti tehtävässään elokuun alussa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Simap nimitti uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat