Kokeile kuukausi maksutta

Soimu urakoi vuokrakoteja Helsingin Jätkäsaareen – rakennuttajana NAL Asunnot

Kahdeksankerroksisen kerrostalon rakentaminen käynnistyy elokuussa, ja asuntojen on määrä valmistua alkuvuodesta 2023. Kohde on osa suurempaa Jätkäsaaren palvelukorttelit -kokonaisuutta.

Yksiöitä ja kaksioita sisältävän kohteen on määrä valmistua alkuvuodesta 2023. Talo on osa suurempaa Jätkäsaaren palvelukorttelit -kokonaisuutta(Kuva: Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy)

NAL Asunnot rakennuttaa Helsingin Jätkäsaareen 84 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa nuorille aikuisille. Samaan kohteeseen kohoaa myös Kylätalo, joka tarjoaa Jätkäsaaren asukkaille mahdollisuuden viettää aikaa talvipuutarhassa tai kuntoilutilassa. Rakentajana on Rakennusliike Soimu Oy.

Kahdeksankerroksisen kerrostalon rakennustyöt käynnistyvät elokuussa, ja asuntojen on määrä valmistua alkuvuodesta 2023. Kohde on osa suurempaa Jätkäsaaren palvelukorttelit -kokonaisuutta. Kortteliin tulee monimuotoista asumista sekä muun muassa päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja hotelli. Kylätalo puolestaan tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa talvipuutarhassa tai kuntoilutilassa.

Yksiöitä kohteeseen valmistuu 60 kappaletta ja loput 24 kappaletta asunnoista ovat kaksioita.  Haku asuntoihin alkaa syksyllä 2022. Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy. Pääsuunnittelijana toimii Kristiina Hannunkari.

NAL Asunnoilla on ennestään Jätkäsaaressa Välimerenkadulla 118 asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Soimu urakoi vuokrakoteja Helsingin Jätkäsaareen – rakennuttajana NAL Asunnot”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat