Bonava käynnisti uuden asuntokohteen rakennustyöt Tampereella

Bonava on aloittanut Tampereen Kalevassa 70 asunnon kerrostalon rakentamisen. Uudet asunnot ovat muuttovalmiita talvella 2022–2023.

Kuva: Bonava

Asunto-oy Tampereen Rosmariinin huoneistovalikoima on monipuolinen 26,5-neliöisistä yksiöistä 102-neliöiseen perheasuntoon. Kohde rakennetaan kaupungin vuokratontille. Osa kodeista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarvittaessa jakaa sen taas myöhemmin kahdeksi pienemmäksi.

Rosmariinin asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen, kesäkeittiö sekä monikäyttöinen etätyötila.

Suojaisalle korttelipihalle toteutetaan leikkipaikkoja, kuntoilumahdollisuuksia ja viljelylaatikoita. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen, jossa on huomioitu myös sähköauton käyttäjät.

Kalevan Rosmariinin naapurustosta löytyy muun muassa jäähalli, urheilupuisto pallokenttineen ja kuntoratoineen sekä uintikeskus ja useita kuntosaleja. Pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Noin 2,5 kilometrin matka keskustaan taittuu uudella raitiovaunulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava käynnisti uuden asuntokohteen rakennustyöt Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat