Cramo käynnistää uuden kilpailun

Kilpailu on avoin kaikille rakennusyrityksille.

Rakennuskone- ja laitevuokraamo Cramo käynnistää uuden kilpailun. Se kantaa nimeä Vuoden olosuhdehallinnan kohde -kilpailu.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on löytää vastuullinen työmaa, jossa niin kosteuden- kuin pölynhallintakin on käytössä. Lisöksi tavoitteena on samalla edistää tietoisuutta turvallisesta rakentamisesta sekä riskien välttämisestä.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa toimiville rakennusalan yrityksille. Osallistumisaika alkaa 8. syyskuuta ja kestää 17. lokakuuta asti.

Kisaan voi ilmoittaa yhden kohteen tai työmaan, joka on meneillään kilpailuaikana. Finaaliin valitaan viisi yritystä, joiden työmailla raati tekee arviointikäynnin.

Voittaja ja finaaliin päässeet julkistetaan Cramon kanavissa joulukuun alussa. Voittaja saa virallisen Cramo-tunnustuksen ja muita palkintoja.

Cramo perustelee päätöstä käynnistää kilpailu sillä, että se haluaa edistää turvallista, laadukasta ja tehokasta rakentamista, joka perustuu monelta osin olosuhdehallintaan. Lämpötila, kosteus ja pöly ovat rakentamisessa kriittisiä asioita, jotka hidastavat ja vaikeuttavat töiden etenemistä.

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä Cramon nettisivuilla olevan lomakkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo käynnistää uuden kilpailun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat