Kokeile kuukausi maksutta

Ecoupin osakkeen pörssitaival alkoi selvässä laskussa

Kiertotaloustuotteita ja -palveluita rakennusalalle kehittävän Ecoupin osakkeiden kaupankäynti on alkanut keskiviikkona 29. syyskuuta Helsingin pörssin First North -markkinapaikalla.

Yhtiön osakekurssi on ollut selvässä laskussa verrattuna listautumisannin merkintähintaan. Osakkeella käytiin kauppaa kello 11.13 kurssiin 6,95 euroa. Se on 8,1 prosenttia vähemmän kuin 7,56 euron merkintähinta.

Ecoupin listautumisanti ylimerkittiin, minkä johdosta yhtiö keskeytti annin heti, kun se oli annin ehtojen mukaan mahdollista. Yhtiö keräsi annilla noin 15 miljoonan euron bruttovarat.

”Sijoittajien kiinnostus listautumisantiamme kohtaan oli merkittävä luottamuksenosoitus toiminnallemme ja näyttö siitä, että rakentamisen kiertotaloutta edistävät ratkaisut puhuttelevat sijoittajia. Näkyvissä on monia lupaavia kasvumahdollisuuksia sekä eristeliiketoiminnassa että uudessa kiertotalousteknologia-liiketoiminnassa, kotimaassa ja kansainvälisesti. Listautumisantiimme osallistuneiden sijoittajien tuella voimme edistää strategiamme mukaisia kasvuhankkeita”, Ecoupin toimitusjohtaja Antti Ollikainen sanoo tiedotteessa.

Ecoup tarjoaa asiakkailleen hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita, palveluita ja teknologiaa, jotka auttavat yhtiön asiakkaita vähentämään oman toimintansa ympäristökuormitusta. Yhtiön tuoteportfolioon kuuluvat muun muassa Ekovilla-eristeet sekä mineraalipohjaisen rakennusjätteen uusiokäyttöön kehitetty geopolymeeriraaka-aineen tuotantoprosessi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ecoupin osakkeen pörssitaival alkoi selvässä laskussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat