Kokeile kuukausi maksutta

Lukijapaneeli valitsi kiinnostavimmat yritykset ja parhaat johtajat – Kärjessä yllätyksiä

Rakennusalan koulutettujen ammattilaisten mielestä Suomen kiinnostavin rakennusliike on YIT ja suunnittelutoimisto A-Insinöörit. Parhaat ja visionäärisimmät yritysjohtajat ovat puolestaan A-Insinöörien Jyrki Keinänen ja Firan Jussi Aho.

 

A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen ansaitsi viime vuonna noin 6,7 miljoonaa euroa.
Kiinnostavimpien ja parhaiden yritysten ja yritysjohtajien rankkaus perustuu Rakennuslehden lukijapaneelille kesällä tehtyyn kyselyyn. Paneelissa on noin tuhat pääasiassa rakennusalalla työskentelevää lukijaa, jotka ovat tyypillisesti koulutukseltaan diplomi-insinöörejä, insinöörejä ja rakennusmestareita. Kyselyn käytännön toteutuksesta vastaa tutkimusyhtiö Iro Research. Kyselyyn vastasi tällä kertaa 127 panelistia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lukijapaneeli valitsi kiinnostavimmat yritykset ja parhaat johtajat – Kärjessä yllätyksiä”

Viimeisimmät näkökulmat