NCC urakoi Att:lle kolmen kerrostalon kohteen

NCC on tehnyt sopimuksen Helsingin asuntotuotantotoimiston (Att) kanssa kaupungin vuokra-asuntokohteen rakentamisesta Salavakuja 2:een Malmille.

Rakennushankkeeseen kuuluu kolme erillistä, senioreille suunnattua 5-kerroksista vuokrakerrostaloa. Lisäksi NCC rakentaa kohteeseen piharakennuksen sekä pysäköinti- ja piha-alueet. Urakan arvo on noin 15 miljoonaa euroa.

Ennen kuin rakentaminen alkaa, kohteesta puretaan vanhat rakennukset perustuksineen sekä piharakennelmia pois. Purkutyöt alkavat marraskuussa ja varsinaiset rakennustyöt ensi vuoden helmikuussa. Kohde valmistuu syksyllä 2023.

”Uudet kerrostalot nousevat ’vanhan’ Malmin ympäristöön Malmin sairaalan ja Syystien seniorikeskuksen läheisyyteen. Tällä tontilla, kuten täydennysrakentamisessa yleensäkin, rakennetaan valmiissa kaupunkiympäristössä, eli tilaa on rajatusti”, NCC:n asuntorakentamisen yksikön johtaja Tuomas Tonteri kertoo tiedotteessa.

”Kohteen nykyisten jo vanhentuneiden rakennusten tilalle saadaan energiatehokkaita, uusiutuvalla energialla lämpeneviä, nykyaikaisia esteettömiä asuinrakennuksia”, Helsingin kaupungin asuntotuotannon uudistuotannon yksikön päällikkö Merja Rukko sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC urakoi Att:lle kolmen kerrostalon kohteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat