Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajakaari laajentaa Pohjanmaalle

Korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut Rakennuttajakaari laajentaa toimintaansa Suomessa, kun Rakennuttajakaari Pohjanmaa aloittaa Vaasassa syyskuun alussa.

Kuvituskuva.

Rakennuttajakaari on kasvanut kymmenessä vuodessa korjausrakentamisen projektinjohtoon, tutkimuksiin, suunnitteluun ja valvontaan keskittyväksi asiantuntijatoimistoksi, jonka toiminta on tähän saakka keskittynyt pääkaupunkiseudulle.

Vaasan toimipisteen johtajaksi on valittu Hannu Kankaanpää. Rakennuttajakaaren perustajaosakas ja hallituksen puheenjohtaja on yhtiön myyntijohtaja Tuomas Pakka. Hän perusti yrityksen yhdessä Rakennuskaaren nykyisen toimitusjohtajan Pasi Saastamoisen ja valvontaosaston osastopäällikön Harri Vaattovaaran kanssa. Nykyisin osakkaita on jo kuusi ja Kankaapää aloittaa syyskuussa myös osakkaana. Yhtiö työllistää lähes 40 työntekijää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuttajakaari laajentaa Pohjanmaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat