Varte urakoi 72 asuntoa Hyvinkäälle

Varte Lahti ja Hyvinkään Vuokra-asunnot oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Ara-rahoitteisen uudiskohteen rakentamisesta Hyvinkäälle.

Hanke käsittää yhteensä 72 asunnon rakentamisen 5- ja 6-kerroksisiin asuintaloihin Hyvinkään Vehkojalle. Kohteen huoneistoala on yhteensä 3660 neliömetriä ja kokonaisala 6332 bruttoneliötä. Kerrostalojen rakennustyöt käynnistyvät tontilla syyskuussa, ja kohteen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2023.

”Karsikkotie 1 -kortteli Vehkojassa kehittyy, kun vanhojen jo purettujen asuinkerrostalojen tilalle rakennetaan nyt uudet hissilliset asuinkerrostalot. Uudet asuintalot tulevat helpottamaan eritoten lapsiperheiden ja senioreiden kohtuuhintaista vuokra-asumista Vehkojalla”, Hyvinkään Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Timo Kuiri sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte urakoi 72 asuntoa Hyvinkäälle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat