Yle: Lapua ei saanut yhtään urakkatarjousta päiväkotihankkeeseen – tekninen johtaja epäilee syyksi kohonneita materiaalihintoja

Lapuan kaupunki ei saanut yhtään urakkatarjousta uuden Ritavuoren päiväkodin rakennushankkeeseen. Uuden koulun yhteyteen suunnitellun päiväkodin rakennustöiden oli tarkoitus alkaa jo elokuussa. Asiasta kertoi Ylen uutiset.

Kaupungin tekninen johtaja Anu Muurimäki kertoi Ylen uutisten haastattelussa, ettei ole omalla työurallaan törmännyt vastaavaan, ettei tarjouksia olisi tullut yhtään. Yleensä niitä on vastaavan kokoluokan hankkeissa tullut vähintään yhden käden sormin laskettava määrä. Hän epäilee syynä urakkatarjousten puutteeseen olevan koronan aiheuttama epävarmuus materiaalihintoihin.

Muurimäen mukaan kaupunki käy nyt neuvotteluja suoraan erään urakoitsijan kanssa. Jos neuvottelut etenevät hyvin ja hankkeelle saadaan uudelleen rahoituspäätös valtuustossa, päiväkoti on hänen arvionsa mukaan mahdollista saada avatuksi helmikuussa 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Lapua ei saanut yhtään urakkatarjousta päiväkotihankkeeseen – tekninen johtaja epäilee syyksi kohonneita materiaalihintoja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat