Kokeile kuukausi maksutta

Hartela rakentaa TVT:lle vuokra-asuntokohteen Kaarinaan

TVT Asunnot on ostanut Hartelalta Kaarinassa sijaitsevan asunto-osakeyhtiö Eerikinhovin koko osakekannan.

Kuva: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit
Kuuntele juttu

Samalla Hartela ja TVT Asunnot ovat sopineet vapaarahoitteisen vuokratalon rakentamisesta kohteeseen. Hartela aloittaa rakennustyöt alkuvuodesta 2022, ja As.oy Eerikinhoviin valmistuu 65 uutta vuokra-asuntoa keväällä 2023.

Kun Eerikinhovi valmistuu, Kaarinan keskustakortteli tulee samalla valmiiksi, sillä Eerikinhovi nousee korttelin viimeiselle tontille.

Eerikinhovista tulee betonirunkoinen 6-kerroksinen rakennus, johon tulee asuntoja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Kohteeseen rakennetaan myös autohalli, jossa on 61 lämmintä autopaikkaa. Korttelin viereiselle tontille valmistui keväällä 2021 TVT Asuntojen tilaama As.oy Laaksolankulma.

”Kaarina on osana Turun seutua houkutteleva asuinpaikka, ja siellä on kysyntää vuokra-asunnoille. Keväällä valmistunut Laaksolankulma ylitti kaikki odotuksemme, sillä kaikki asunnot varattiin parissa viikossa”, TVT Asuntojen kehittämispäällikkö Johannes Malmi sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela rakentaa TVT:lle vuokra-asuntokohteen Kaarinaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat