Kokeile kuukausi maksutta

Padel-buumi ruokkii nyt hallirakentajia – Ruotsiin verrattuna Suomi vielä takamatkalla

Kenttiä rakennetaan kiivaasti niin vanhoihin teollisuus- ja varastokiinteistöihin kuin uudisrakennuksiinkin. Vanha kiinteistö vaatii usein perusteellisen saneerauksen.

Padel Club Finlandin yksi padel-halleista on rakennettu Tammistoon vanhaan teollisuushalliin jossa toimi ennen painotalo. Kenttien tilaan sovittamisessa on otettu jokainen sentti huomioon. PCF:n hallituksen puheenjohtaja Juha Jokela kulkee kapeaa käytävää kenttien välissä.
Monen uuden liikuntalajin kasvuvauhdin jarruksi nousee sopivien harrastustilojen puute. Kunnat ja kaupungit ovat taloutensa kanssa jo valmiiksi tiukoilla, eikä pienillä seuroilla ja paikallisilla lajiaktiiveilla useinkaan ole rahaa, rahkeita ja yhteistyöverkostoja, joilla viedä kalliita tilahankkeita idea-asteelta toteutukseen saakka.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Padel-buumi ruokkii nyt hallirakentajia – Ruotsiin verrattuna Suomi vielä takamatkalla”

Viimeisimmät näkökulmat