Jatke yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa vuoden 2022 alusta

Jatke on päättänyt yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa Jatke Toimitilat oy:ksi vuoden 2022 alusta alkaen.

Jatkeen Pääkaupunkiseudun Toimitilat -yksikön liiketoimintajohtaja Antti Raunemaa aloittaa uuden Jatke Toimitilat oy:n toimitusjohtajana vuoden 2022 alusta.

Jatke Toimitilat vastaa jatkossa Jatkeen pääkaupunkiseudun toimitilahankkeista. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty vuoden 2022 alusta alkaen Antti Raunemaa. Hän on toiminut Jatkeen Pääkaupunkiseudun Toimitilat -yksikön liiketoimintajohtajana toukokuusta 2021 lähtien.

”Jatke-konsernin toimintatapaan kuuluvat itsenäiset tytäryhtiöt, joissa toimiva johto on osakkaana. Toimitilaliiketoiminnan yhtiöittäminen on jatkumo yrityksen strategiselle linjaukselle”, konsernijohtaja Hannu Anttonen sanoo tiedotteessa.

”Jatke Toimitilat oy:n perustaminen antaa hyvät edellytykset Jatkeen tulevaisuudelle luomalla kasvumahdollisuuksia toimitilaliiketoiminnalle. Uuden yhtiörakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Vahva kokemuksemme logistiikka- ja toimitilarakentamisessa sekä korjausrakentamisessa täydentyy nyt julkisen ja yhteistoimintarakentamisen asiantuntemuksella, jota varten olemme perustaneet uuden yksikön”, Raunemaa kertoo.

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Jatkeen asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa aikaisemmin tehtyihin sopimuksiin. Nykyisistä Jatkeen toimitila- ja saneerausyksiköistä siirtyvä henkilöstö jatkaa uudessa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke yhtiöittää toimitila- ja korjausrakentaminen -liiketoimintansa vuoden 2022 alusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat