Kokeile kuukausi maksutta

Lehto nappasi puukerrostaloliiketoiminnalleen vetäjän Bonavalta

Lehdon tavoitteena on kasvattaa puukerrostalorakentamisen osuutta tuotannossaan. Strategian edistämiseksi yhtiö on nimittänyt puukerrostaloliiketoiminnalleen johtajan.

Pekka Eskola. Kuvaaja: Kimmo Ervola

Lehdon puukerrostaloliiketoiminnan vetäjäksi tulee diplomi-insinööri Pekka Eskola. Hän aloittaa tehtävässään 1. joulukuuta ja raportoi Asunnot-palvelualueen johtajalle. Eskolalla on kokonaisvaltainen ja pitkä kokemus asuntorakentamisen arvoketjun johtamisesta ja kehittämisestä sekä kotimaassa että ulkomailla sekä vahva toimintajärjestelmä-, raportointi- ja kustannustenhallintaosaaminen. Hän siirtyy tehtävään rakennusyhtiö Bonava Suomen pääkaupunkiseudun rakennuttajajohtajan tehtävästä.

”Lehdon tavoite on selkeä. Haluamme tulevaisuudessa kasvattaa puukerrostalorakentamisen osuutta tuotannossa ja toimia edelläkävijänä modulaaristen, teollisesti esivalmistettujen rakennusten tuottajana”, toimitusjohtaja Juuso Hietanen sanoo tiedotteessa.

Lehdon puukerrostalo hyödyntää vahvasti modulaarisuutta ja teollista esivalmistusta.

”Modulaarisuus ja teollinen esivalmistus kotimaisilla tehtailla edustavat rakentamisen tulevaisuutta”, Eskola puolestaan sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto nappasi puukerrostaloliiketoiminnalleen vetäjän Bonavalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat