Pohjola Rakennus käynnisti ensimmäisen Lauttasaaren uudiskohteensa

Pohjola Rakennus on aloittanut Helsingin Lauttasaareen nousevan rs-kohteensa As.oy Helsingin Juliuksen rakentamisen. Sen arvioidaan valmistuvan syksyn 2023 aikana.

Yhtiön ensimmäinen Lauttasaareen rakennettava asuinkerrostalo nousee metroaseman läheisyyteen osoitteeseen Gyldénintie 2.

Kohteen 51 asunnon ennakkomarkkinointi alkoi elokuussa 2021, ja yhtiön mukaan asunnoista yli 90 prosenttia varattiin heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä. Juliuksessa on asuntoja yksiöistä aina kuuden huoneen tilaviin huoneistoihin asti. Ylimpien kerrosten asunnot ovat kahdessa tasossa kuudennessa ja ullakkokerroksessa, ja niissä on muun muassa vinoja sisäkattoja ja kattoikkunoita.

Juliuksen maan alle sijoittuvassa autohallissa on yhtiön osakkaille yhteensä 30 autopaikkaa, jotka varustetaan sähköauton latauspisteellä. Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät muun muassa saunaosastot, kerhohuone, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot, talopesula ja kuivaushuone. Lisäksi talosta löytyy kaksi katutason liiketilaa, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus käynnisti ensimmäisen Lauttasaaren uudiskohteensa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat