Kokeile kuukausi maksutta

Sähkö- ja teleurakoitsijat saivat uuden puheenjohtajan

Puheenjohtajan lisäksi STULille valittiin myös kaksi varapuheenjohtajaa.

Jarmo Töyräs. Kuva: Paula Ihamäki

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n liittokokous valitsi Hämeenlinnan liittokokouksessaan liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Jarmo Töyräksen. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Kimmo Hallamaa ja Antti Kurvi.

Uusien puheenjohtajien toimikausi alkaa 1.1.2022.

Sähköinsinööri, eMBA, Jarmo Töyräs on toiminut viime vuoden lopusta lähtien lahtelaisen LSK Groupin talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana. Aikaisemmin Töyräs on työskennellyt muun muassa Aro Yhtiöiden toimitusjohtajana ja Aro Systems oy:n varatoimitusjohtajana.

Diplomi-insinööri Kimmo Hallamaa ryhtyi yrittäjäksi ja Sähkö oy Turun toimitusjohtajaksi vuonna 2008. Sitä ennen hän teki pitkän uran kone- ja metalliteollisuuden kansainvälisissä tehtävissä.

Hallamaa valittiin Euroopan sähköurakoitsijaliittojen kattojärjestö EuropeOnin hallituksen varapuheenjohtajaksi 7.10.2021 Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton edustajana.

Antti Kurvi perusti johtamansa Teleurakointi Titarin vuonna 1990. Nykyisin pelkästään turvallisuusjärjestelmien asennuksiin keskittyvä yritys työllistää Kotkassa kahdeksan henkeä. Hän toimii myös Turva-alan yrittäjät ry:n hallituksessa.

Juttua muokattu: Jarmo Töyräksen kuva lisätty pääkuvaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkö- ja teleurakoitsijat saivat uuden puheenjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat