Skanska ostaa 23 miljoonalla kiinteistön Espoosta kehityskohteeksi

Skanska ja MSD Finland ovat sopineet kaupasta, jolla Skanska ostaa kiinteistön Espoon Keilaniemestä. Kaupan arvo on noin 23 miljoonaa euroa.

Kaupan myötä Skanska käynnistää suunnittelutyön, jossa määritellään muun muassa olemassa olevan toimistorakennuksen uudistus- ja saneeraustarpeet sekä mahdollisuudet hyödyntää jäljellä olevaa rakennusoikeutta, jota on noin 3000 neliömetriä. Nykyisessä toimistorakennuksessa vuokrattavaa toimitilaa on noin 4600 neliömetriä ja autopaikkoja 180 kappaletta. Alustavan aikataulun mukaan uudistus- ja rakennustyöt valmistuisivat tämän vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla.

”Kohteen sijainti on erinomainen edelleen kehittyvässä merellisessä Keilaniemessä aivan rannan tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet, ja viereisen länsimetron lisäksi myöhemmin valmistuva Raide-Jokeri nopeuttaa matkaa eri suuntiin. Alue tunnetaan kattavana liike-elämän keskittymänä, ja uskomme alueen vetovoimaan myös tulevaisuudessa”, Skanska CDF:n toimitusjohtaja Martin Kron kertoo tiedotteessa.

Keilaniemen alue kasvaa ja kehittyy edelleen eläväiseksi kaupunginosaksi, ja toimitilakeskittymän lisäksi alueelle on tulossa myös asuntoja ja uusia palveluita. Esimerkiksi Keilaniemenrannan tuntumaan on tulossa uusi Keilaniementori sekä rantapromenadi palveluineen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska ostaa 23 miljoonalla kiinteistön Espoosta kehityskohteeksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat